Lidmaatschap bij SurpriSing

Op dit moment is er voor de meeste stemgroepen geen wachtlijst om zingend lid te worden van SurpriSing. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een levendige uitstraling. We verwachten geen ervaring, maar wel mensen met een redelijke stem en ritmegevoel.

We zien u graag op een van onze repetitieavonden, na overleg met onze secretaris. Wij repeteren op woensdagavond in het speellokaal van basisschool 'De Wissel' in Uitgeest van 20.00 tot 22.00 uur. Kom gerust even binnenlopen en stel uw vragen. U kunt dan zien en horen hoe we te werk gaan.

Wilt u donateur worden van popkoor SurpriSing voor minimaal €10,- per kalenderjaar? Dan kunt u contact opnemen met het promotieteam. U wordt op de hoogte gehouden van geplande optredens. In sommige gevallen krijgt u korting op een toegangskaartje.

Sponsors zijn van harte welkom. Vanwege de verschillende vormen waarmee u ons kunt sponsoren verzoeken wij u contact op te nemen met ons promotieteam. Op de speciale sponsorpagina staan een aantal van onze sponsors.

Heeft u interesse in onze vereniging en wilt u informatie dan kunt u ook contact opnemen met onze voorzitter, Yvonne de Bree.

 

“SponsorKliks,

Het is nu mogelijk om bestellingen te doen bij één vande bekende (web)winkels. De bestel procedure is niet anders dan u doorgaans al gewend bent. Het enige verschil is dat de webwinkel nu een tegenprestatie levert in de vorm van een sponsorbedrag aan Popkoor SurpriSing.