Blokjes 1024x19

We zingen volgens de; Singergy methode: je bereidt je thuis voor met van te voren uitgedeelde muziek en teksten. Het instuderen is volgens het principe van voor -en nadoen. De teksten en de muziek zijn voorleden te bekijken, beluisteren en te downloaden via het besloten deel van onze website. Door te herhalen, luisteren en meezingen zijn de nummers eenvoudig te oefenen. Dus op woensdagavond, als het koor bij elkaar komt, klinkt het al meteen aardig!
Gezamenlijk oefenen is belangrijk om het tot één swingend geheel te maken en de puntjes op de i te zetten. In feite is zingen een teamsport. We bereiden onszelf thuis voor, maar samen zorgen we voor het gewenste resultaat. Het vergt dus alleen wat zelfdiscipline. Naast serieus oefenen hebben we het vooral ook gezellig. Na het repeteren sluiten we de avond gezellig af met een drankje.

   IN DE MEDIA

   Feestje-met-BloemenIMG 0898GeweldigJubileumConcert   Korendag Zandvoort_okt_2016Kerstconcert-2017

 

 

   

   Nieuws

   * Sponsorkliks levert SurpriSing extraatjes op.

Een eenvoudige manier om SurpriSing te sponsoren, is uw online bestellingen via Sponsorkliks te doen. De bestelprocedure is niet anders dan u doorgaans al gewend bent. Het enige verschil is dat de webwinkel nu een tegenprestatie levert in de vorm van een sponsorbedrag aan Popkoor SurpriSing.

Sponsorkliks

Blokjes 1024x19

 

“SponsorKliks,

Het is nu mogelijk om bestellingen te doen bij één vande bekende (web)winkels. De bestel procedure is niet anders dan u doorgaans al gewend bent. Het enige verschil is dat de webwinkel nu een tegenprestatie levert in de vorm van een sponsorbedrag aan Popkoor SurpriSing.